Monday, November 2, 2009

"Tab & Taby SaYa"

Nie laa rumah Tab & Taby...
Cantikkan rumah saya...
Hii...Sayalah Tab...
Ehh...ehh...Naper Si Taby tu tersorok-sorok...Malu yer:)
Nie Taby; Merajuk laa nie sbb tak dapat naik buaian...
Comel kan saya...
Bestnyerrr duk dalam buaian nie...Padan muka kau Taby tak dapat naik...
Hii...Sayalah Taby...
Mmmm...Tak mau laa pandang kamera tu!!!...

Nielah aksi Tab & Taby aku...
Comelkan:)...
Tab & Taby nie suka makan Kuaci yang diimport yer...Tak mainlah kuaci from Malaysia...
Suka makan Gandum,Jagung,Oat,Kacang Panjang dan yang paling suka Buah Oren...
Almaklumlah Vitamin C baik untuk Bulu dan Kulitnya...
Mandi;seminggu dua kali dengan mandian bauan Levender & Lemon...
Seminggu dua kali juga minum air Vitamin...untuk Mata dan Bulunya juga...
Bukan kita jer yang nak cantik dan bersih...Tab & Taby pun sama:)...
Tab & Taby nie hadiah daripada Kak Linda tuk aku...
Semua diberinya percuma...
Thanks Akak;Cayang Akak;Hamster yang comel tu...:)






12 comments:

idot said...

woooooooooooo.......
dah dapt belaan baru yer....
hehehe... mlm2 dpt tido x? coz si comel ni mlm2 dia exercise tau...
nanti dgr bunyi2 bising, jgn ckp bunyi momok lak.. huhuu..

adiwarnatasya said...

idot,
Ekekekekkk...
Owahhh jangan tak tau,si comel nie selalu gerakkan aku arr...Bunyi bising2 si comel;Momok pun takut wooo:)...

KilauJauharah said...

ohoh....ni rupanyaaktiviti baru ko yer...bagus2....
tp nih kalo xde kat umah lama sapo nak jaga nih?

adiwarnatasya said...

Ara,
Aku rindu kat Baby arr...
Nie pengganti Baby laa...

Alaa...kawan umah aku kan ada...Dia dah janji nak tolong jagakan sama hamster aku tu,kalau aku cuti lama-lama:)

Fly said...

comel dan cute sangat, :)

Shida said...

mak oii...cutenya hamster. Untung dia dapat mama rajin melayan....

adiwarnatasya said...

Fly,
Tul tu...

adiwarnatasya said...

Kak Shida,
Ayuhaiii...bila pulak laa saya jadi Mama Hamster tu.Tak mau arr akak...Wakakakakakaaaa:)

iqa said...

cumilnyer...
hehehe..
iqa pon ade 2 ekor dulu tapi dah mati dah.. :(

eD's photography said...

comelnye tab & taby ye..
hehhe

adiwarnatasya said...

iqa,
Yer ker...
Jue pun takut gak hamster nie mati...Kalau boleh nak ia ada anak.Nnt jue leh bagi kat iqa anaknya:)

adiwarnatasya said...

Ed,
Semestinyerrr...