Wednesday, March 17, 2010

"TeRsAnGaT TeRhARu:)"

Hadiah Cik Adi Buat Yang Tersayang...(Transcript - Semester 2);
Buat Cik Adi juga di hari lahir:)...
Thanks Ima kad yang Cute nie...
Hadiah yang dijanjikan itu tgh dinanti2kan nie...:)
Thanks Si Dia:)...
Tersangat terkejut & terharu dgn kedatangan hadiah nie...
Bergitu bermakna dan berguna;
Cik Adi sangat menyukainya:)...
Thanks Kanda Adibah:)...
Cantik;Cik Adi suka...
Bleh tidur lena setiap malam;
Mimpi indah-indah...
Hadiah akak di office;
Daripada Bandung kain nie...
Thanks Akak...
Bleh Cik Adi buat baju raya tahun nie:)...
Thanks kengkawan Cik Adi yang berhajat sangat nak belanja;
"Di hari lahir Cik Adi makan KFC yepiiiiiiii:)"...
Yumm...Yumm...:)
Kepada semua yang wish HaPpY BiRtHdAy;
Cik Adi tersangatlah TQVM:)...
Dah pun dua hari berlalu hari lahir Cik Adi...
Walaupun diraikan di KFC secara sederhana;
Cik Adi bersyukur sangat padaNya;
Dan kepada kengkawan yang mengingati...
Sayang kamu semua:)...
Hari ini satu kejutan...
Hadiah Electric Oven;
Tersangatlah terharu menerimanya...
"Bagaikan puteri rindukan bulan...
Bagaikan puteri beradu dikayangan...
Tapi bukan berangan-angan...
Mimpi jadi kenyataan"...
EwaHhHh:)...
Lepas duduk rumah baru;
Maka dengan rasminya Cik Adi merasmikan electric oven nie...
Pas nie banyaklah Cik Adi mencuba resepi-resepi baru lagi...
Paling diidamkan nak buat cup cake;yumm;yumm...
Thanks Si Dia;Sayang awak:)
"Jadikan mimpi puteri kenyataan"...:)
Lampu tidur yang dihadiahkan Kanda Adibah sangat Cik Adi suka...
Tidur lenalah Cik Adi setiap malam...
Mimpi Kanda selalu:)
Sayang akak juga:)...
Tak payah Cik Adi nak pening-pening memikirkan baju raya tahun nie...
Hadiah birthday kain sulaman dari Bandung akan Cik Adi jadikan baju raya tahun nie...
Buat kebaya...
Owahhh...:)
Kad Birthday daripada Ima;sangat cute...
Walaupun lewat sikit wish birthday Cik Adi...
Masih bleh dimaafkan lagi...
Sebagai hukuman;
Menanti tuntutan janji dengan sabar nie:)...
Transcript Semester Kedua...
Hadiah birthday untuk diri sendiri...
Walaupun tak mencapai target dan sasaran Cik Adi;
Cik Adi bersyukur dengan pencapaian dan usaha sendiri...
Semester Tiga;Cik Adi buat yang terbaik lagi...
Usaha lebih gigih;
Cayok;Cayok...
Ada dua semester lagi Cik Adi perlu tunaikan dan;
Transcript ni hadiah Cik Adi buat yang tersayang:)...
..."TeRiMa KaSiH SuMeR"...
::Zao An;Zai Jian:::)














12 comments:

pak long said...

salam buat cik adi...
fuhhh hebat cgpa ko...tabik la...n appy bisday....jeles haku nengok adiah ko...hehehehe

idot said...

fuh!!! lepas ni leh la rasa muffin, kek & etc buatan cik adi kita...
kita xdo hadiah nak bagi cik adi, tapi di sebabkan e-mail mengumbirakan dr management dpt smlm, plan kita jadik tau... kita belanja cik adi ye.. ok?

adiwarnatasya said...

W'salam...
Tq Pak Long:)

adiwarnatasya said...

Idot;
Bila aku buat kek atau mufffin;aku bg kau ek:)

Aku okie jer dgr kau nak belanja;besar dulang ku tadahkan...:)

*Semestinya jadi plan kita tu yer...Nnt discuss:)

Julima said...

ewahhh..dah byk adiah turr..so aku xyah kasik dahla ekk ahahah....

shi3la said...

wahhh hadiah besday macam hadiah kawen..nanti kawen mesti dapat hadiah lagik besor nih...huhu

Selamat hari lahir dik..(kut-kut ler akak tak wish lagik)

moga perjalanan hidupmu dilimpahi Rahmat Nya.

adiwarnatasya said...

Hang wajib kasi ima.
Mana bleh hang lari...
Aku tgh bersabar nie menunggu hadiah yg dijanjikan itewww...
Hehehehehhh:)

adiwarnatasya said...

Thanks Kak Shiela:)
Aminnn dgn doa akak...
Muachhh tuk akak;)

DrSam said...

Happy belated birthday to you cik Adi. Ramai kawan yang mengingati dan meraikan hari peringatan ini. Dengan bertambahnya umur semoga bertambah matang di dalam hari mendatang.

Aini said...

Happy birthday cik adi. Berkenan sangat tengok kain kebaya hijau tu.. Cantek sungguh =)

adiwarnatasya said...

Thanks DrSam:)

adiwarnatasya said...

Tq Aini:)
Ha ahh tantek kan kebaya tu;
Cik Adi pon suka;)