Monday, March 8, 2010

"JoM HeBoH"



Akhirnyaaa...pi jugak Cik Adi ke sana...
Pentas utama "Jom Heboh"
Cuaca yang baik;
PanasSsSs...ramai yg memakai payung...
Gelagat manusia memborong berbeg-beg jajan...
Mak aii meriah...
Melihat kerenah n gelagat manusia di sana;
Sekodeng jap mereka:)...
Haa;
Lama sudah Cik Adi tak menjenguk blog...
Nie diawal pagi menulis blog...
Apa ke hal lahhh...
Mata nie tak mengantuk laa pulak...
Tak terasa nak tidok...
Uishhh parah nie...
Lepas baca buku;sebelum nak tidok;baik Cik Adi menulis jap...
Ritu 28 Feb (Ahad);
Cik Adi pi Jom Heboh...
Pi dengan kengkawan...
Nak merasalah kononnya...
Tak pernah pi lagi...
Nie baru first time...
Mak aii punyalah ramai manusia...
Bestnya ramai melayu kita...
Panas bangat ritu tak terkatalah...
Sumer pakat memakai payung;cuaca terik...
Bahang kepanasan fuhhh...
Paling kesian Cik Adi tengok ibu bapa yang bawak anak-anak kecik tu...
Hishhh kesian sungguh kat baby yang dibawak ke sana...
Komen pi sana;
Bestlah jugak...
Melihat gelagat orang dan kengkawan Cik Adi sendiri sumer pakat memborong barang-barang...
Terutamanya beg jajan dan beg minuman...
Amboi-amboi mereka;kemain lagi...
Disebabkan Cik Adi sedang berdiet;kawalan nafsu harus dijaga sebaiknyerrr...
Kang nampak jajan nie kat umah;haruslah Cik Adi makan...
Lebih baik;tak ada jajan kat rumah...
Lebih selamat...
Jadi;nutrigen sahaja yang dibeli CiK Adi...
Mmmm...
Cik Adi dah terasa penat la pulak...
Dah terasa mengantuk...
Jam di laptop dah pukul 1.15 a.m...
Masa untuk Cik Adi tidok dah ni...
Kay laa...
Nanti sambung entry yang lain...
:: SeLaMat MaLaM SuMer:) ::



8 comments:

KilauJauharah said...

amboi....sakan yer berjln...dulu pnah pi gak, tp xlarat gi dah..sesak giler...duk lepak kat umah lg bessh

shi3la said...

hahhh dah tengah ari....bangunnnnn..!!!!

dah namer pon jom heboh katanyer sure of cos ler ramai org dik nun oiii....tetambah time panas nie kann,tak lalu rasernyer nak bersesak ngan org kan..rimassss...kalo bleh nak dok tempat beracon jerk..

adiwarnatasya said...

Aku rasakan ara;nie kali pertama n terakhir aku pi kot hehehehhh:)

adiwarnatasya said...

Kerja dah pon akak:)

Ha ahh rimas.
Fuhhh...

LayarLara said...

waduhh... kalau kandalaaa tak dapeklaaa nak pegi crowded cenggitu... kang tak pasal kanda kehilangan anak kang..

adiwarnatasya said...

Bagus tak pergi lagi Kanda.
Cian kat budak2 je.:)

pak long said...

salam buat cik adi...
amboi...hemboh sakan aaa....mesti ada kenangan manis kan cik adi...

adiwarnatasya said...

Biasa2 ajer Pak Long.
Cuma happy jer dpt bersama dgn kengkawan:)