Thursday, October 29, 2009

"SpAgHeTti BoLoGNeSe"

Menu Untuk 2 Orang...
Nie lah dia hasil "Spaghetti Bolognese" yg telah siap...
Perghhh Sedappp...
"Bubur Kacang" sebagai pencuci mulut...
Thanks "My Sifu" yang mengajar "Spaghetti Bolognese" nie...
Tetiba teringin nak makan spaghetti laa pulak...
Apa lagi tanya my sifu laa...
Mengalahkan orang mengidam...
Resepi nie telah dicuba malam tadi...dan telah ditokok dan ditambah supaya ada kelainan dan lebih sedap...
Mushroom adalah bahan tambahan dalam spaghetti bolognese nie...
Untuk dapatkan rasa Italy Daun Basil kering telah digunakan...
Bubur kacang tu pulak sebagai pencuci mulut selepas menikmati spaghetti nie...
Memang melampau tu...siap dengan pencuci mulut!!!
Huhuhuhhh:)
Makan bagaikan puteri...
Menikmati spaghetti bolognese sambil tengok TV layan Puteri Bunian...
Owahhh...puteri bunian pun tak makan spaghetti apa?
Semangat doh nak mencuba...
Fuhhh...bila dah jadi spaghetti bolognese, tersangatlah suka suki...
Nanti nak try dua spaghetti lagi, Pronto & Carbonara...
Perghhh siapa makan pasti terangkat habisssss...




16 comments:

Ad said...

mm..meriahnya sos..

ni mesti x menuntut abis..kenapa x warna merah yerrr

Fly said...

nampak pun dah sedap, apatah lagi kalau dimakan :)

shi3la said...

uittttttttttttt.....sodappppnyerr..

LayarLara said...

hemm...master sifu tak abis ajar kott..... ngelat bagi resepi ni...

Mesayu Kirana said...

salah satu makanan kegemaran ku...

KilauJauharah said...

nak carbonara kang.....

idot said...

uit... memang ar sedap...
dah la makan mlm siap pencuci mulut lagi, kato nak diet... diet apo ni.... hehehehehe.............

adiwarnatasya said...

Ad,
Yorlahh tu meriahnyerrr...
Tu arr pelik benar nie warnanya tak jadi merah.heheheiii

Rasa sodappp dah ni haa...
"Tahu dah sbbnyerr naper tak merah"
Percubaan kedua akan menyusul...Akan KU buktikan spaghettiKU jadi merah pas nie Tungguuuuuuuu"

adiwarnatasya said...

Fly,
Mmg Sodap...
Kalau dimakan lg tak terkata arr perghhhh:)

adiwarnatasya said...

Shiela,
Ha ahh sedappp...sehingga licin mangkuk Ooooo:)

adiwarnatasya said...

Kanda,
Betul dah Master sifu bagi resepi.Nak tangan master sifu gak kot baru menjadi...
Takper2 nak cuba lagi nie...

adiwarnatasya said...

Mesayu,
Ohh yer ker;)

adiwarnatasya said...

Ara,
Bagi aku try dulu yeaa...

adiwarnatasya said...

idot,
Malam semalam jer hilang diet nyerrr haa.Mengidam punyerrr pasal heheheheiii...

idot said...

yo la tu...

iqa said...

wahhhh!hebatnya....