Friday, October 2, 2009

"JaLaN-JaLaN CaRi MaKaN"






Kalau ada sesiapa nak cuba makan satay yang kedainya dihias dengan ala-ala kampung style.....
Let's try this Satay Station at Jalan Kampung Pandan...
Very nice place!!! Ala-ala kampung style...
Boleh makan dalam rumah yang dihias cara kampung...
Kena duduk bersila lah...
Kalau nak makan kat luar pun boleh...
Ada pelbagai bentuk kerusi meja dan unik...
Tak ramai yang tahu tentang Satay Station nie;sebab restoran nie baru aje dibuka sebelum puasa yang lepas...
Restoran ini hanya jual Satay dan Mee Rebus sahaja...
Presentation satay nie pun nampak macam kampung style...
Harganya agak berpatutan...
Secucuk satay RM0.60 sen dan rasanya pun sedap...
Mee rebus pulak;sedapnya yang amat...
Semangkuk mee rebus harganya RM6.00 dan ia boleh dimakan untuk 2 orang...
Big portion...
Air jus yang special kat sini "Jus Apple Assam Boi"...
Jangan tak tau;anda juga boleh bermain piano yang diletakkan di tepi tangga rumah tersebut...

"Rugi kalau tak try"...

Ni alamat satay station tu...at Jalan Kg Pandan...
Kat tepi jalan besar on the way to Taman Nirwana...
Dibuka setiap hari 6.00 pm. hingga 12.00 p.m...
No.55 Jalan A Kampung Pandan,
55100 Kuala Lumpur
Tel No:03-92846607
Note :-
Last ritu makan dengan Along dan Abang Zaini...
Buat "my honey";
Nanti jue belanja yer...
Jue tunggu awak balik sini;
Jue belanja makan satay station dan mee rebus tu:)...


2 comments:

kirana said...

Sedap nyer mee tuh! Kirana nih bukan boley tengok gambo2 makanan nih! Meleleh je air liur.. Len kali upload byk2 lagi gambo2 makanan nih. Bagi Kirana lapor je!

Adiwarnatasya said...

Kirana,
Heeheehee...
Memang sedap pun mee rebus tu.
Nantikan jalan2 cari makan seterusnya:)