Monday, October 12, 2009

"HaPpY GaK SeMaLaM"

Aktiviti semalam dah awal-awal dibatalkan...
Kata mereka tak jadi nak pi semalam...
Dengan kata sepakat, mereka nak pi 01 November...
Tapi tak kisahlah...
Lagipun semalam ada menda yang nak dibuat...
Dari pukul 10.00 a.m. hingga 12.30 p.m. aku duk terperap dalam bilik...
Abahlah menemani kejap dengan panggilan telefonnya...
Taklah bosan sangat, dapat sembang-sembang dengan Abah...
Macam biasalah bila abah ada masalah Alonglah yang dicarinya...
Tempat abah nak meluahkan perasaan...
Kalau adik-adik buat hal pun, Along jugalah abah akan cari...
Abah mesti minta pendapat Along dulu...
Tanya itu dan ini okey ke tak???
Menjadi kewajipan sebagai anak yang Sulung...
Kawan juga tipon ajak keluar pergi open house,terpaksa tolak...
Bukan tak sudi...
Tapi ntah, mood nak keluar tak ada semalam...
Dirumah, dapatlah menghabiskan satu buku novel yang dipinjam daripada kawan...
Sambil baca novel layan lagu CT...
Lepas tu buat tugasan yang diberi lecturer...
Pas tu kemas bilik sendiri...
Pas tu kemas ruang tamu dan dapur...
Pas tu layan TV3 tengok MELODI dan NONA...
Main game dalam Laptop...
Dirumah keseorangan semalam...
Kawan rumah pi keluar beraya...
Beraya sakan dia satu hari tak ada dirumah...
Note:Bestnya minggu depan tak ada kelas...
Semperna Cuti Deepavali...
Yepiiiiiiiiiiiii:)...

6 comments:

AZANI said...

bagus,rapatlah dgn keluarga,muafakat bawa berkat

Adiwarnatasya said...

En.Azani,
TQVM...

LayarLara said...

Vanekam!

Heppi deepavali!

hehehhehheheh

Adiwarnatasya said...

Kanda,
AyyoooooOoOo
Happy Deepavali...
Ekekekkk:)

Amir Hazree said...

wow, cantek ler blog zura...ni nak kena minta tunjuk ajar nih...syabaz...keep on writing!

Adiwarnatasya said...

Abang Amir,
Owahhh Tq:)
Boleh ajer...nnt zura ajarkan ya...