Cuti hari ini apa yang Cik Adi masak yer...
Bagi memenuhi masa terluang...
Cik Adi mencuba ulam mengkudu siam dimasak lemak cili api...
Mari kita berkongsi bersama;...
Pernah dengar tak mengkudu siam...
"Pucuk Mengkudu Siam" ini sangat sedap dijadikan ulam kerabu atau dimasak lemak cili api...
Sangat teruja!!!...
Bagus untuk awet muda;melancarkan perjalanan darah dan kesihatan dalaman badan...
Ulam ini adalah hasil tanaman bonda Cik Adi...
Sangat bagus dikomersialkan...
Rasanya tidak pahit;ala-ala manis...
Perghhh;mengancam habis!!!:)...
::Zai Jian::
2 comments:
wahhh...cam sodap je nih...pucuk mengkudu tu nmpk fresh sgt..
beli ke tanam sdiri?
Haa Ju5 tu Mama haku yang tanam.
Memang sangat sedap:)
Post a Comment