Wednesday, June 30, 2010

"Mengkudu Siam Masak Lemak Cili Api"





























Cuti hari ini apa yang Cik Adi masak yer...
Bagi memenuhi masa terluang...
Cik Adi mencuba ulam mengkudu siam dimasak lemak cili api...
Mari kita berkongsi bersama;...
Pernah dengar tak mengkudu siam...
"Pucuk Mengkudu Siam" ini sangat sedap dijadikan ulam kerabu atau dimasak lemak cili api...
Sangat teruja!!!...
Bagus untuk awet muda;melancarkan perjalanan darah dan kesihatan dalaman badan...
Ulam ini adalah hasil tanaman bonda Cik Adi...
Sangat bagus dikomersialkan...
Rasanya tidak pahit;ala-ala manis...
Perghhh;mengancam habis!!!:)...
::Zai Jian::

2 comments:

Julima said...

wahhh...cam sodap je nih...pucuk mengkudu tu nmpk fresh sgt..
beli ke tanam sdiri?

adiwarnatasya said...

Haa Ju5 tu Mama haku yang tanam.
Memang sangat sedap:)