Wednesday, January 13, 2010

"TeMaN TiDoR"

Si Tedy;Bantal Busuk Pertama:)...
Si BuBu;Bantal Busuk Kedua:)...

Nielah teman tidur setiap malam...

Semalam mengemas;banyak sungguh anak-anak patung dalam simpanan...

Daripada yang besar hinggalah sebesar jari kelingking...

Belum dalam kiraan anak-anak patung di kampung lagi...

Anak patung masa umur 5 tahun pun ada lagi;

Si Bear yang Abah belikan masa Hadiah Bufday...

Adakah dimanjakan???...

Dimanjakan dengan anak-anak patung ni:)...

Memang suka anak-anak patung nie...

Pernah dengar; anak-anak patung nie tak elok dibuat hiasan...

Kalau dipeluk;diguna;dimain tak apa...

Malangnya tak mampu nak memeluk tidur kesemua anak-anak patung nie Hehehhh...

Hanya Si Tedy dan Si Bubu sahaja yang menjadi bantal busuk setiap malam...Hargai dan sayang kesemua anak-anak patung nie:)...

Kesemua anak-anak patung;tak pernah sesaja nak beli...Semua pemberian orang...Hadiah bufday daripada my honey;abah;kak zie & kengkawan baik...

Tu yang sayang...Bila time bufday;dapat jer bear atau apa-apa jenis anak patung;Mak aii memang best...Best sesangat...Tu laa perempuan kan:)...

Kerana anak patung jugaklah pernah dijadikan bahan cemburu...Kisah lama... Bila memandang Si Dolphin yang comel tu;Teringat cerita dulu...Sanggup simpan dan sorokkan Si Dolphin kerana nak menjaga hati kawan:)...

Note : Cik Adi dah jatuh hati dengan SUBWAY...Bulan nie sahaja dah 4 kali makan SUBWAY...ParahHh nie!!!:)



15 comments:

Aini said...

Pun ade byak bear2 sebelum ni.. Kumpul kat umah. Sekali raya hari 2 basuh semua, sidai kat depan umah. Datang sorang anak makcik, melalak nak semua. Bagi satu je tak nak! Geram. Last2 die dapt gak bawak blik 3 ekor...huwaaa..

adiwarnatasya said...

Hehehehhh...
Suker laa budak tuu kan Aini sekali dpt 3 ekor...;)

cik EPAL said...

waaa..lama dah tak makan subway ni :D

Zumairi said...
This comment has been removed by the author.
Zumairi said...

wah banyaknya teddy..mesti sedap peluk

tapi setahu paksuu kalau simpan patung yg menyerupai hidupan malaikat pembawa rezeki dan rahmat maleh nak msuk..betulkan paksuu kalau paksuu silap

http://paksuu.com

adiwarnatasya said...

Sila-silakan pi makan Cik Epal:0...

adiwarnatasya said...

Owahhh;panggil PakSuu ler yer...
Ha ahh betui tuu.
Kalau anak-anak patung tu dimain;dibaling dan tidak dijadikan hiasan tak apa...
"Cuma jgn disimpan;pamerkan atau hiaskan"

cik EPAL said...

nanti la makan..duit takde...belanja la :D

suhaila-ab said...

akak kan dik...tak pernah ada bear@binatang berbulu keras...hikhikhik...sebab binatang berbulu akak sumer hidup..dari kecik ssampai besar akak bela kucing..gemok2 macam teddy bear...leh main kejo yoep kejo..

Zumairi said...

orait...paksuu dah paham dah hehe..tq

http://paksuu.com

adiwarnatasya said...

Hehehehhh...
Kak Su,
Kalau ada binatang berbulu hidup tu yg lagi best:)tambah2 mcm kucing kak su yg comel2 tuu...

adiwarnatasya said...

Welc PakSuu...

adiwarnatasya said...

Moh Cik Epal kita kuar sama:0

Kak Maz said...

Sekurang kurangnya bear2 semua tu dapat menghilangkan kerinduan pada seseorang....betul tak Tesya ?

adiwarnatasya said...

Yo!!!
Setuju...Setuju Kak Maz:)
Betuiii3:0...