Sunday, January 17, 2010

"SeMaLaM Pi MaKaN BeRsAMa"

En.Syuk yang kusyuk makan;sampai tak sedar pic die diambil Hehhhh...
Sorylah;Cik Adi tak ada mood nak bergambar semalam...
Hanya tatapan kengkawan menjadi penghibur..."Smile Sumer"...:)
Suker sungguh Cik CT bergambar...Kemain dia:)...
Tengah discuss masalah berbangkit bersama...

Haa;bukan senang Cik Adi n kengkawan nak dapat makan free...
Pas habis jer subject En.Syuk apa lagi sesi membodek kami pon berjalan...
Membodek En.Syuk blanja kami makan tengah hari...
Lampu Hijau memberi isyarat "Ting!!!"...
Bukan senang nak dapat makan free yer???
Tambah plak Lecturer nak blanja...
Thank you En.Syuk...
Semoga dimurahkan rezeki berpanjangan blanja kami sumer:)...
Parah dapat anak didik macam kami sumer...
Hehehhhh...
Sekali sekala nak merasa duit Lecturer jugak;walaupun dgn nasi bungkus pon kami tak kisah...
Janji makan free okie!!!:)...

Semalam agak stress blajar...
Mood tak ada...
Semangat pon tak ada;disebabkan beberapa masalah bersama antara kami kengkawan...
Sumer satu kelas jadi stress...
Fuhhh...
Masih leh diatasi setelah masalah kami kengkawan selesai selepas jumpa Lecturer yang seorang lagik...
Selamatlah Lecturer tu ada;membantu kami selesaikan masalah kami kengkawan:)

Agak happy cket bila dah petang...
Adakah happy yang sengaja dibuat???
Kesian pulak Miss Jack...
Pening melayan kerenah kami sekelas...
Tak paa;next week sumer dah okie balik yer Lecturer:)...

Note : Cik Adi jadik Segar & Sihat selepas berjoging pagi tadi dgn CT...Setelah dua minggu tak berjoging:)








4 comments:

Ahmad Zulfadhli said...

pandai bodek lecturer yer.. mane pic jue yg cute 2.. xdepun.. xbestla pic jue xde.. :D

adiwarnatasya said...

Dah tentu...
P&C...HoHoHohhhh
*Tetiba Ketawa Santa*

Zumairi said...

dahla free..lazat pulak tuh

adiwarnatasya said...

Tau tak per Pak Suu...