Thursday, September 10, 2009

"JaLaN-JaLaN CaRi MaKaN"


Flaming Steamboat Buffet;
No. 123 & 124, Jln PJS 11/2, Spectrum Shops, Bandar Sunway, 46150 P.Jaya, Selangor D.E.
Operation Hours: 5pm to 12midnight everyday
Enquiries & Reservations: Call Us at (03) - 5633 6820 info@flamingsteamboat.com :: http://www.flamingsteamboat.com ::
::Note::
Hari tu; pi makan dengan kawan-kawan di Steamboat nie...
Kami berbuka beramai-ramai disini...
Memang murah dan berbaloi dengan cadangan kawan yang mengajak kami kesini untuk mencuba...
Apa lagi kami pun terjah lahhh...
Hanya RM20.90 seorang dan boleh makan pelbagai seafood...
150 jenis seafood segar boleh didapati disini...
Pendek kata makan sampai kenyang laa...
"Pengtingnya; pastikan perut anda kosong sebelum kesini..."

6 comments:

KilauJauharah said...

Ara dah gi flamming b4 posa ritu ngn bdk2 opis. mmg sedap n murah, but as i concern ownernya chinese n all the staffs are "bangladesh" mari.
Tp pegi gakla sbb farewell dak opis. Just mkn menda2 yg bkn berasaskan daging(tkt plak kalo daging x disembelih)Bydway, whyla u all pi amik fishball yg dibentuk jd pala "lembu pink" tur? terang lg bersuluh...

LayarLara said...

er....

Adiwarnatasya said...

Ara;
Setahu aku ownernya Melayu Kelantan lah wei...
Kau silap banyak laa...Kami dah pi selidik dulu sebelum pi terjah ke sana.Jangan memandai kalau tak tahu....Huhuhuhu

Adiwarnatasya said...

Kanda;
....:)

KilauJauharah said...
This comment has been removed by the author.
KilauJauharah said...

Ala rilek la. ara pon gi sana gak mkn...bkn la nak kata xle mkn sana.
sbb masa gi sana suma pekerja yg ada chinese n bangla. mmgla rmai malay mkn kat ctu..tp rmai malay x semesti kedai tu halal 100%.
But u all fikirla kalu betol malay owner dia ngape la ada mknn berupa pala pink tur? I dun think it's hiasan kepala lembu haha...dahla tuh, time tya psl surau kat staff bangla dia x tau pon. if the owner is a malay guy, he shud take care of such things. Teringin gak dulu nak bw family mkn sana sbb murah, but suda was2. tp kalu adi dpt surekan owner dia malay, alhamdulillah. No harm.
Adi: eley, nak ngadu ngan kak lara la tuh....huhu

10/9/09 6:48 PM