Monday, June 8, 2009

"Award From Kanda LayarLara"

Thanks jutaan lemon yang tak terkira dan tak terhingga Kanda; http://layarlara-layarlara.blogspot.com di atas Award ini.Terharunyerrr:)...

Rules :-

1) Copy award dan letak di blog anda...
...Aloha (Nun Award Diatas Yek)...

2) Link / ceritakan siapa yang beri award ini...
...Huhuhu dah semestinya kanda layarlara blogger yang tak asing lagi dan
dikenali...

3) Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi sendiri sebelum
memilih penerima award seterusnya...
*Hobi*
...Ahakkk my hobi layan movie "Korea" arr...Diantara koleksi yang tersimpan
My Girl, My Sassy Girl, My Lovely Kim Sam Soon, Wonderful Life & banyak lagi
arr...
*Fakta*
-Tak suka tempat berselerak...bersepah...kotor...& bla bla bla...Tak kiralah di
rumah/tandas/bilik air/bilik/ruang tamu/dapur/bilik solat/pejabat...& bla bla
Memang tak suka dan tak suka...
-Tak suka bila orang dah pinjam barang pas tu buat harta sendiri..."Pandai
pinjam dan beringat...
Pas tu pulangkan arr balik kat tuan punya...
-Hidup adalah realiti terima kenyataan dan hakikat kehidupan...

4) The Blogger friendship Award akan diberikan kepada...
Ahaaa....siapakah itu....???
i) http://kilaujauharah.blogspot.com/
ii)
http://mylifesoulself.blogspot.com/
iii) http://orkidku.blogspot.com/

Note : *ThE CoLoUrS Of My LiFe*

3 comments:

Shida said...

Akak akan buat award ni tapi lambat skit mungkin minggu depan yee...sorii...he..he..he..

Adiwarnatasya said...

Kak Shida,
Wokehhh...:)

izwan@angah said...

salam hai lain nyer muka zu....cakap kat dia kalau nak tengok gambar saye ngan suami pulak jemput la datang ke rumah saye di desa tun hussin onndekat setia wangsa atau call ofis saye waktu pejabat 03-20714888