Monday, December 21, 2009

"TeLeTaH Si KeMbAR YaNg CoMeL"

"Hello semua....." Peace.....
Meor Mohd Aniq & Meor Mohd AziqAksi aktif kami.....
Mmmm.....
Comel kan kami???
Aksi Si Kembar yang lincah...
Meor Mohd Aniq & Meor Mohd Aziq...
Tomelkan anak kembar Abang A & Kak Ija aku...
Semalam aku pi lepak-lepak kat Puchong rumah cousin aku...
Kebetulan family aku pun ada kat sana...
Seharian aku di sana...
Kak Ija aku masak punyalah sedappp...
Hilang diet aku semalam...
Hehehehhh:)
Aku pulak melayan teletah Si Kembar nie...
Melayan kerenah mereka...
Memang lincah sesangat...
Si Kembar nie duk main game jer...
Terlompat sana sini...
Memang aktif bebenor...
Note :Aku nie memang tak leh tgk budak-budak...
Memang suka bebudak...
Pipi mereka asyik kena dicium jer dgn aku...
Hehhehhhehh:)...







15 comments:

Putra Al-Maliki said...

kite serasilah.. saya pun sukakan budak2.. apelagi.. jomlah .. =)

adiwarnatasya said...

Putra,
Poyo JekKkK...

AZANI said...

salam baizura,esok lusa giliran awak jadi ibu...lagipun amalan baik sayang anak anak kecil.

Zumairi said...

kalau dua-dua pandai main bola mmg best...leh masuk kuar banyak kali pengadil tak perasaan ;-)

http://paksuu.com

»-(¯`v´¯)-»n0nj@m »-(¯`v´¯)-» said...

best dpt anak kembar..suka ngk :)
tapi ngn ammar sorg pun dh ibu jadik tarzan..

idot said...

wah... dah belajar2 ni...
xper... next InsyAllah turn awk lak... hehehe....

adiwarnatasya said...

En.Azani,
InsyaAllah...

adiwarnatasya said...

Zumairi,
Ha ahh...tul tu.

adiwarnatasya said...

Nonie,
Apalagi berusaha keras...
Nonie boleh!!! Nonie boleh!!!

(Tetiba jer...:))

adiwarnatasya said...

idot,
Turn apanya???

(Buat-buat tak paham...((()))...):)

Zumairi said...

tapi kalau dua dua jadi ulama'...fuh lagi salute

http://paksuu.com

adiwarnatasya said...
This comment has been removed by the author.
adiwarnatasya said...

Zumairi,
Haa...
Syurga tuk kedua ibu bapanya...

DrSam said...

memang identical twin. Kalau tak biasa dan tak cam betul-betul boleh tersalah tegur nanti.

adiwarnatasya said...

DrSam,
Betul tu Dr...